Nu när sommaren är här (HAHA) så är även mitt sommarjobb här. I våras tänkte jag att detta kanske skulle bli min sista sommar på stället jag är nu, men sedan insåg jag att det nog inte alls var fallet. Det kanske snarare blir mitt heltidsjobb och det gör inte så mycket.
Jag trivs väldigt bra. 
 
Det är något med att det aldrig blir tråkigt, jag sitter inte i tre timmar och gör samma sak. Tar lunch och sedan sitter tre timmar till och sedan går hem för att sova och sedan komma tillbaka och göra samma sak igen. 
Fan, vissa gåmger hinner jag kanske inte ens att äta! 
 
Och det gör ingenting, det jag jobbar med är jag väldigt nöjd över. Jag borde dock ta tag i mitt sparande känner jag. Vilket har vart när jag har pluggat eftersom allting har gått åt till att köpa material och böcker (till ingen nytta). 
 
Jag hatar att det är så lätt att vara efterklock, jag önskar att livet hade ett facit som matteböckerna. Livet är ibland som matte. Man använder en formel, den är fel. Man kollar i facit och sedan börjar man om. 
Fast man kollar ju i facit för att se svaret, för att seda ändra så att formeln besvarar facit. 
 
Så skulle livet vara.
Tänk när man dör så kommer en magister fram till en och ger en ett papper med alla lösningar som man hade behövt under livet. 
Fan vad arg jag hade bivit isåfall. Sedan under tiden som jag vart arg hade jag fått en arg aura över mig så att jag sedan återföds. Och blir ett lejon. 
 
Eller tiger.
 
...
...
...
 
 
 
 
 
 
...
 
 
 
... Det är kul att jag startade detta inlägget med att prata om mitt jobb och sedan mynnar det ut i att jag pratar om att bli en tiger.

Kommentera

Publiceras ej