Det är 1 juli vilken dag somhelst nu och jag inser att snart är det 1 augusti och sedan 10 augusti. Min äckliga födelsedag. Det betyder att jag kommer vara ett år äldre och borde vara klar med allting i livet och redan ha två barn, en bil och ett konto fyllt med pengar. 
 
Det är så himla mycket tvärtom. Barn är ljusår bort, och jag har sparat undan en tusenlapp. Det är allt. Däremot är jag sambo och håller just nu på att odla en massa saker. Basikila och tomater. Det måste ju vara vuxenpoäng på det?
Numera förstår  jag även varför man räknar vuxenpoäng. Man gör det för att stressa sig själv. För något år sedan hade jag en massa, sedan blev det minus för att jag gjorde en massa löjliga val. (Startade en prenumeration på en produkt som egentligen var helt värdelös). 
Såååå.. nu kan man säga att jag är väldigt mycket på minus igen.
 
Jag har kanske blivit vuxen men jag har typ noll koll på vuxenlivet. 
Jag är avig emot folk, jag är dålig på att knyta kontakter, jag glömmer saker och jag håller tillbaka på typ allt. Så tränar jag inte som jag borde heller. 
Jag försöker få rätsida på saker och ting men just nu är jag mest vilsen. 
 
Jag är så glad över att jag har ett jobb iallafall, annars hade jag nog bara gett upp. Flyttat hem till mamma och bosatt mig under hennes säng. Köpt en massa katter hade jag gjort också.. OOOOOH GOOOOOOD alla katter jag hade haft. 
 
Det är min plan B för framtiden, om livet fortfarande är kaos när jag är 35 kommer jag att göra allt detta. 
Eller 36, vi kan säga 36 så har jag ca 10 år på mig att göra något vettigt av mitt liv. 
 
(Jag hade en 5-årsplan, den gick åt helvete. Så jag vet inte vad jag tycker om dessa planer egentligen).

Kommentera

Publiceras ej