Göteborg.
 
2015-04-25
 
Vi var på jazz igår.(BD- kväll) Det var ganska okej, men jag känner mer och mer att vara på klubb sent på kvällarna inte lockar längre. Det har inte lockat på det senaste halvåret, jag vet itne varför jag gör det dock. Eller jo, jag vet. 
 
Jag gör det för att jag vill träffa mina vänner, prata en massa skit ,det är svårt att göra det när det är hög musik hela tiden, man får titta på läpparna och avläsa så gott man kan. 
 
Men jag tycker om att dansa också. Dock mer när jag var singel. När jag rörde mig på ett annat vis. När jag var ute efter att lockar någon eller något in i mitt nät. 
Nu är det ju inte så, nu dansar jag för att det är kul, men det gör det även svårare. Jag kan liksom inte flörta mig in på kvadratmetrarna hos en kille för jag vill ju inte mer än att dansa, för skulle jag flörta mig in skulle killen säkerligen vilja att jag skulle ge något tillbaka. En sängplats I guess och jag tror inte han uppskattar att sova med mig och min man, ärligt.
 
 
 
Jag skulle bli ganska förbannad om jag var liggsugen och så visar det sig att ens "prey" är UPPTAGET?! 
 
Så jag står mest och blir puttad på, i agressiv passivitet håvar jag in armbågen mellan någons revben så att dom flyttar på sig. "Akta er, jag måste få plats med att dansa". 
 
På dansgolvet är det var man för sig, jag både hatar det och gillar det. Jag hatar när det är en massa arroganta bitches som bara vill claima. Dom vill äga, och själv vill man bara ha kul. Dom är på en annan vidrig nivå än vad man själv är. Detta är människor som använder sin status, sin blick för att säga att "du är kass, jag ska haffa ligg och mer status ikväll".
(Ja, dom finns på dansgolven. Se upp för dem.)
 
Då känner jag mest att jag bara vill utplåna.
 
Get that smug look off your face. ASAP. 
 
Folk med ofokuserad blick och vevande armar är mer mina hjältar. Dom dansar för att dom har musiken i sig. Musiken går igenom som som ett spöke passerar en döende, verande move du gör är för att stayin' alive. 
 
Ni/Dom är fantastiska. Då ler jag, då vill jag vara som ni.
 
 
 
 
Min första kyss var i en källare i Anderstorp. Vi körde sanning eller konka som man gör i den åldern. Jag var 15 år egentligen hade jag nog väntat mig mer än det jag fick ut av det. 
 
På den tiden hade jag lång hår ( löshår gurls). Finns säkert bilder men jag vet inte vart dom är. Vill nog leta fram dem. då fanns liksom lunarstorm som man la upp alla sina bilder på. Sedan när det försvann var det lite skitsamma. Men kul såhär i efterhand liksom. 
 
Nej...Fucking ovärt!
 
Huuuursomhelst. 
 
 
Vi kör sanning eller konka, flaskan snurrar och stannar på en kille som jag inte kände ett skit för, någon säger "Gör elvispen på Angela."
Gaft och gjort. Han och jag börjar veva våra tungor. Så fick jag min första kyss, Opersonligt och tråkigt.. Lika tråkig som min sexdebut men det tar vi en annan gång.. *Sippar vin* 
 
 
Våren håller på att slå ut. Min näsa är mer tilltäppt än typ något annat som inte borde vara det, eller som blir det.

Det regnar idag och det är ganska skönt, då kommer allergin att lugna ner sig, hoppas jag iallfall.