Vid 15 börjar karusellen, där alltinf börjar snurra. Killar, smink, fylla och tvivel. Vad jag ångrar är att jag inte la ner mer tid på skolan. Det var viktigare med att vara någon poppis typ. Någon som alla såg, som alla kunde prata om. 
Jag ville vars viktig, jag ville vara inne. Men det blev jag aldrig, inte på riktigt iallafall. jag blev lurad och sviken. Under tre år som var en jävla evighet så var jag tvungen att låtsas och ljuga tills mina ögon ploppade ut ur mitt huvud. 
 
Jag är inte ensam om detta, det vet jag, vi är flera som ljög för våran framgång. Vi är många som trodde vi var bland rojslisterna men som bara var nollor. Jag är en, det finns flera. 
 
Jag var gapig, klängig, jobbig och överkänslig. Jag ville synas osv, spelade över mycket. tänk er den jobbigaste människan och ni har mig. Samt ful,  lägg till det med för jag hade flätor i huvudet. 
Under tiden jag var 13- 15 hängde alla på sidan snyggast.se
Där kunde man rejta alla snyggingar i skolan och man pratade så mycket om det så det var fan galet.. 
"Såg du att nn fått så många poäng eller?! Hon är mycket snyggare än vad jag är.. Jävla hora" 
 
Och Gud, vilka jävla utbrott, bråk och skit man inte var med om. ALLA hade Frenemies. Jag hade, fjortisarna hade och killarna... Brenemie? 
Whatever.  att vara 15 var vidrigt, 13 också. Så fuck that 
 
 
Men å andra sidan, hur blev jag den jag är? 
 
 
 
Igår gick jag och en vän på kulturnatta. Först visste vi inte vart vi skulle så vi möttes upp vid Järntorget, eftersom jag hade läst om att Butik Kubik på tredje lång hade saker för sig gick vi först dit. Vi gick aldrig in, vi lyssnade bara en stund på gatan och sedan gick vi trejde lång ner.
 
Alltså, jag har aldrig varit på tredje lång, så när jag var där var det inte längre som att vara i Göteborg. Det är en stor gata med restauranger  och en tom tomt med staket, man kunde säkert gå in där. Jag har vart i Berlin och Spanien, men jag gissar på att detta hade någon med New York att göra, en liknelse alltså. 
Vi gick gatan upp och ner och sedan kom vi in i en ateljé där en mindre konsert ägde rum och där en tjej skapade sjuka accessoarer av små rådjur och kupoler med händer i. 
 
Sedan kunde vi inte bestämma oss och stannade till på Andra lång och efter det drog vi till stadsmuseet. Därinne var det ännu mer konsert och slut på öl. 
Sedan blev det slut på glas. 
Det var lite som att vara på svartklubb!
 
Vilket jag älskar, jag älskar svartklubbar men jag hatar dom också. 
Hatkärlek på låg nivå. 
 
Jag ska snart gå på en utställning vid Hasselblad. 
Så.. borde klä på mig och sånt, men vill också bara kolla på anime. (Tjej25)