Att göra en hhelomvändning funkar bara om du kan balanser arätt mellan fel. Att göra en hemomvändning är på liv och död. Vid rätt tid och vinkel. Om du gör det fel kommer du att kana nerför backen i 230 km/h. 
 
Det var vad jag gjorde, jag var snabb med att skriva till honom. Att jag saknade honom. 
 
Han hade ändå frågat mig hur det var med mig, jag hade vart kall. En fucking bitch. Jag hade sagt åt honom att lämna mig ifred, men han försöte bara vara vän med mig. Jag försökte mest bara vara en bitch (jag lyckades för jag var en hemsk människa, inga kudos till mig tack *sad emoji*).
 
Här följer nu ett atuentiskt inlägg ifrån en blogg jag hade under denna tiden:
 
"Jag vill bara att han ska svara, jag hatar honom för att han inte svarar. Jag vill ha honom tillbaka för jag älskar honom. 'I' om du ser detta, jag vill bara ha dig tillbaka, snälla vi kan väl försöka igen..?".
 
Jajjemensan, du kan ge dig fan på att jag var den mest ptatetiska personen under denna . Jag var antatligen drottning på att krlka i stoftet. 
 
I långa sms förklarade jag anledningar till att vi skulle var ihop, att jag var det bästa som honom och att han aldrig skulle hitta någon som mig. 
Notera att allt fokus är på att jag tycker han är värdelös, jag ser det som att han nte kan klara sig utan mig och det är det som göra tt jag blir bitchen i denna situationen. 
 
Absolut inget av det han gör är fel. Att han går vidare är verkligen inte hans fel. Det är snarare jag som ringer till honom 24/7 som gör fel. För det är inte okej. jag gör skut med honomm och jag antar att han ska tro att han bara vil blir ihoo med mig igen det är inget som jag ska anta. 

Kommentera

Publiceras ej