thesadbox la upp en fin lista, eftersom jag inte har något bättre för mig kopierade jag den och svarade på frågorna. För sån är jag! 

Hur såg du ut för exakt ett år sen jämfört med nu?

Jag hade en stilkris, som jag verkar få varje år. Det är superkonstigt att jag alltid ifrågasätter mig själv och min egen stil när jag borde vara nöjd. Jag såg ut då som nu. Men ni vet kanske inte hur min stil är nu när jag tänker efter. Den består nästan uteslutet av att jag bär bandana på huvudet. Stora koftor och skjortor, tajta trikåkjolar och strumpbyxor. Om jag inte har kjol har jag svarta byxor med hög midja. Som nu. Jag har även blivit anklagad för att vara hipster. Den är dock ny. 

 

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?

Jag har aldrig känt mig nöjd. För jag gör inte det jag vill. Jag sitter och visualiserar men gör aldrig något åt det. Finns det någon sådan kurs man kan gå?

"How to become a doer".

Har du gjort något på sistone som du inte gjort förr?

Vart riktigt egoistisk. Jag är väldigt duktig på att sätta andras behov före mina egna vilket har vart dumt. Jag har alltid försökt vara nummer två, gått med på att vara nummer två. Men nu efter att jag har blivit ihop med Calle är det som att jag inser att jag inte behöver göra det. Att jag också är viktig och behöver ta plats och synas och göra allt tvärtom. 

Vad stör dig just nu?

Att våren inte kan komma nu. Att jag har en massa kläder som jag inte använder, att jag inte lyssnar på mer musik och tar hand om mig själv.

Vad åt du till middag igår?
Knäckebröd med honung. Jag vet, superskumt men jävligt gott. Det är som att äta honungspuffar. I måndags åt jag banan och äpple till lunch. Det är något jag borde göra oftare för fyfan vad gott. Dock onyttigt, jag ska nog inte göra det igen kom jag på. Jag är ju inte fem liksom. 

Vad köpte du senast?
En stor gosig tröja, mascara, en kjol, ett par skor ( för 75 pix, ack detta konsumtionssamhälle).

Något du bör ta tag i.
Mitt liv, jag kopierar det bara rakt av. Jag måste ta tag i mitt liv och bli mer jag. Mer individ. 

Ett citat som passar dig.
Jag har inget i huvudet just nu.  

En besatthet.
Pasteller, bilder på PoC och såklart kläder. Alltsåååå.. 

 
Jag fick just en spontan tanke att jag bara vill sälja allting jag äger och börja om från början och bli bättre på att betala mina räkningar.
Girls står på i bakgrunden och jag tror att det är denna serien som får mig att bli så materiellt utsvulten. 
 
Jag vill ha allt, jag vill ha saker. Jag vill ha vår och tunna skor. 
 
Jag sitter här på min praktik och idag har jag råkat dra på mig en tröja som borde legat kvar på platsen jag tog den ifrån. Det skulle inte förvåna mig om det ligger ett litet spindelägg och äcklar sig i sömmarna här någonstans.
 
Här på min praktik rastar alla sig. Dom dricker kaffe och pratar om vad dom inte har ätit och hur mycket dom ska springa i helgen. Det är lite jobbigt att lyssna på allt vikttjat, speciellt när jag är så lättpåverkad själv och hatar min kropp för tillfället.
När dom sitter och pratar om Pts and stuff och jag bara sitter där som ett frågetecken. Vilken pt går dom till och hur ska jag göra fär att snabbast gå ner i vikt?
Det är stressigt, det stressar mig.
 
Men annars trivs jag. Nu ska vi fika och alla ska äta ett knäckebröd var, lämna kvar mat på tallriken och sedan stressa vidare. Jag ska med stressa vidare. Jag åt en pizza igår.