I somras hade jag stora cravings för den asgamla animen Sailor Moon. Alltså alla flockor och pojkar som var barn på 90-talet måste någon gång ha hört om denna serien liksom. Gees, som man önskade att man själv var en superhjälte och väktare över galaxen och önskade att man hade fina kläder och coola superkrafter. 
 
Jag var såhäääääääääääääääääär nära på att tatuera in en av broscherna som Sailor moon använder sig av under sina transformeringar. Eller någon utav stavarna hon får under seriens gång. Det förstörde dock South Park för mig. (Vilken kanske var bra)
 
Fast vi ska inte prata om min obsession över denna underbara nostalgiserie. Eller en sak till. Det verkar som att man har restaurerat serien och ska släppa den på nytt, men det har hela tiden vart något strul med någonging så releasen har skjutits upp om och om igen. Den "nya" serien kanske kommer lagom till att mina barn kommer att kunna se den. 
Alltså jag är inte gravid, men... ja, ni fattar. 
 
Vart jag ville komma var att detta armbandet, åh big dreams liksom. VILL HAAAA!!!
 
Alltså vafan, skolan börjar imorgon och jag vill så inte gå!
Varför hatar världen mig, varför hatar jag mig själv?
Varför har jag precis insett att jag ska gå FYRA terminer till på samma ställe med samma människor?!
Livet ain't fucking rättvist.

Fast jag har satt mig i denna skiten helt själv. Shit is about to go down on me om jag inte skärper mig snart.

Jag har dock lovat mig själv att jag ska vara ordentlig med allting, kul att jag inte har köpt det jag behövde köpa till skolan imorgon dock. Fast Rom byggdes inte på min dag, perfektion kommer inte över en natt och mitt nya ordentliga jag kommer inte att infinna sig förrens i april.
Det infann sig iallafall vid den tidpunkten förra året.

Jag startade en ny blogg. Det gick inte så bra. Jag tänkte att jag skulle bli bloggstjärna och prata om vin i varje inlägg. Varför gör jag inte det liksom, pratar om vin varje dag?
 
Jag tror dessutom min nya blogg hade en sexig design, hur ofta har ens blogg en sexig design?
Gott nytt år på er förresten. Jag sitter och kollar på Top model och hatar mitt liv. Det börjar blir mörkt ute. Jag skulle liksom till gymmet idag och köpa det obligatoriska "Jag ska börja träna"- kortet!
 
Det är fans dags för mig att sluta drömma och börja göra.