Jag borde fucking plugga. Istället imgur:ar jag och pratar med kompisar. Denna veckan är fan en helvetesvecka, en massa inlämningar, redovisningar och tentor. Det är som en eldhav. 
Jag blir seriöst apatiskt. Men det är ingen idé att böla över det.
 
Denna månaden var jag förresten i Köpenhamn, men lite för kort. Dock var jag där ännu kortare när jag var där med TSKM. 
Men YH var jag där över natten. För vi var på modemässa, GRATIS SPRIT OCH EN MASSA KLÄDER!
I FUCKING LOVE FASHION <3<3
 
Det började först med att jag missade tåget och fick åka själv ner. Sedan när jag väl kommer till Köpenhamn stannar tåget för att det är signalfel precis vid flygplatsen. Fuck it liksom. Så jag får motvilligt hoppa av och lyckas virra mig upp och iväg på metron. 
Det är väldigt fina hus i Danmark. Jag vill nästan bo där. Aja, jag kom fram. En fett massa snö på marken och en tung väska på axlarna få mig dock att bara vilja bomba hela Skandinavien.
Hatar snö..
Kom fram till mässan och där hittade jag alla mina klasskamrater. Jag är fucking bäst!
Detta är andra landet jag virrar bort mig i. Jag vet inte hur det kommer att bli när jag ska till Mallorca till påsk.
Hur stor är risken där att jag blir av med njurarna tror ni, på en skala 1-10?
 
På en utav mässorna var det gratis sprit. Åh alltså, jag vill att det alltid ska finnas gratis sprit. Jag vill vara rik och kunna bjuda på gratis sprit!
Det bjöds på ingefärsdricka och vodka. Det är min nya favorit tror jag allt. Har vart duktig på att dricka öl och vin för att det är billigt (plus jag blir tjock).
 
Sedan på kvällen dansade vi tills klockan blev till natt och natt blev till tidig morgon. Vi sov i fem timmar. Sedan brunch och hem. 
Eller vi smög in på "& Other stories" också. Det skulle vi inte gjort. Jag kan tänka mig att endast åka till CPH just för den anledningen att det finns där.
 
Nu har jag tjattrat på tagenterna för länge och i onödan. Måste pluggz. 
Hej så länge!
 
 

Kommentera

Publiceras ej