Han ville ta min hand, men jag visste att det skulle var onödigt och korkat och att ljuga. Om jag ville ha denna killen, med blåa ögon, så kunde jag inte sabba det innan det ens börjat. 
 
Dagen efter ringde jag mitt ex och sa att det var slut, att det inte var vi längre. Han grät i telefonen, sa att han misstänkte att det var det som höll på att hända. Att han visste att vi hade vart på väg åt det hållet ett tag. Jag var för arrogant för att bry mig. Jag tänkte bara på mig själv. Jag lovade att vi skulle vara vänner i framtiden, men inte just nu. 
 
 
Med lätta steg lägger jag på vårat samtal. Det är lördag och mitt huvud är tungt, jag har tusen fjärilar i magen eftersom att jag tänker så mycket på han med blåa ögon. Jag vet att han bor i byggnden som är samma som klassrummen, jag hittar på en ursäkt att gå upp dit.
 
Dom har filmkväll och det är en annan tjej dör som håller på med honom. På måndagen kommer hon att komma fram till mig mig när jag håller i mitt kaffe på förmiddagsfikat och berätta för mig att han inte bryr sig ett skit om mig, att han är superkär i henne för att det har han sagt. Killen med dom blå ögonen älskar redan någon annan och jag har just dumpat någon på grund av honom. 
 
Jag låter det sjunka in under den hela måndagen. Det är så livet är. Min ilska gör att jag varpar fel i min vävstol och att jag slår för hårt emot mig så att tådarna nästan kvävs. Min vän Linn undrar vad det är med mig, jag tänker mer att allting är ett rent jävla helvete. 
 
När jagska gå på lunchen går jag förbi honom och tittar på honom med ilska i blicken, hurfan kan han bara dissa mig?!
"Vad är ditt jävla problem" frågar jag honom
han ser på mig som att en alien har lagt ett ägg på mitt huvud, han fattar ingenting och jag går vidare och mumlar att han är ett jävla dumhuvud. 
 
Senare visar det sig att han aldrig har pratat med min klasskompis, att allting hon har sagt bara är en lögn. Dom hade hånglat, men han hade tänkt på mig. 
Vilket gjorde mig förbannad. han utnyttjade henne för att komam åt mig vilket gjorde mig fundersam över om han var en player. Killen med blåa ögon. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej