Efter ett tag när jag och den blåögda killen vart ihop var det som att någontig kliade, lite som Niotillfem förklarar det. Självklart inte fullt ut, eftersom att det var inte länge som vi var ihop. Tre månader, tre månader innan jag insåg vilket fruktansvärt fel jag hade gjort. 
 
Vad som startade min tvivel var när jag hörde hur någon klasskompis hade sagt att jag var lösaktig, att jag hoppade från kille till kille och att jag inte visste vad jag höll på med, ju mer jag tänkte på det ju mer insåg jag hur rätt hon hade. Varför hade jag gjort slut, vi hade ju haft det bra?!
Varför var jag ihop med någon annan när jag egentligen borde vara med mitt ex. FAN!
 
Jag och den blåögda kille höll ihop men en dag insåg jag att det inte funkade längre bara. 
 
Jag sa att det var slut, att jag hade blivit ihop med honom på fel basis. Att jag hade blivit ihop med honom för att slippa konfronteras med mitt ex. 
Han köpte det, ville att vi skulle fortsätta prata. Ham frågade om det var något han gjort fel, men jag sa som det var, att det inte var hans fel men mitt. Att det var hans hjärta på tågspåret. Att det var jag som fuckat upp allting och att han var den bästa killen, ihop med den sämsta tjejen. Jag vill bara säga till honom nu att han fortfarande förtjänar bra saker i sitt liv. Att jag inte vill honom något ont, jag är kall emot honom för jag kan aldrig gen honom det han vill ha. Det är inte hans fel. Det är mitt. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej