Jag försöker peppa mig själv med denna hösten för jag vill verkligen inte ha höst. Det är det sista jag vill just nu. Det ska bli så jävla tråkigt med höst för då måste jag köpa en massa tjocka tröjor och jag ser tjock ut i tjocka tröjor. Som en jävla boll och det orkar jag inte :(
 
Solange ser ut som jag känner mig. Fab och trött. #FML
Hennes hår är to die for förresten! 
(Fast odssen att det är en wig är 75%).
 
 
Jag försöker även få mitt hår att växa. Det går väl sådär, så nu ska jag googla en massa tips och  mitt hår att iallafall bli höstpepp.
 
Ett stående tips är att sova med sidensjsl om huvudet för att inte slita ut håret. Så det ska jag fixa! 
 
 
Den jobbigaste tiden har börjat för mig, jag kan vakna om nätterna skräckslagen och kallsvettig, det är eftervattnet av vad jag har gjort. Något brottsligt och olagligt känns det som så som jag vaknar upp. 
 
Jag gjorde slut med någon som älskade mig mer än livet, varför i helvete gjorde jag det.
 
En natt drömmer jag att jag försöker få honom tillbaka, men det går inte. i drommen försöker jag nå honom, men han går bara längre och längre bort ifrån mig, Runomkring mig är en tät grön skog, han springer längre och längre bort ifrån mig. Jag springer efter tills någon ställer sig framför mig och blockerar min väg. Jag känner mig direkt hotad och förvirringen är över mig. Plötsligt ifrån ingenstan får jag ett hårt slag i magen och jag vaknar upp i min säng med hjärtat bultandes i 230. 
 
Jag håller andan, för jag vet inte om jag ska andas in eller ut. efter ett tag andas jag in. Sedan ut och mina tårar strömmar ner som en monsun, jag stirrar rakt fram och mina händer greppar efter något att hålla fast vid. jag biter ihop så hårt så att jag tror att min käke ska gå ur led. Jag viskar i tungor för att jag har blivit galen av saknad. 
 
Detta är inget jag önskar min värsta fiende. Att förlora någon man älskar.
Men det är mitt eget fel,
Det är mitt eget fel
Det är mitt eget fel
Det är mitt eget fel
Det är mitt eget fel
DET ÄR MITT EGET FEL
 
DET ÄR MITT EGET JÄVLA FEL!!!!!
 
 
Efter ett tag när jag och den blåögda killen vart ihop var det som att någontig kliade, lite som Niotillfem förklarar det. Självklart inte fullt ut, eftersom att det var inte länge som vi var ihop. Tre månader, tre månader innan jag insåg vilket fruktansvärt fel jag hade gjort. 
 
Vad som startade min tvivel var när jag hörde hur någon klasskompis hade sagt att jag var lösaktig, att jag hoppade från kille till kille och att jag inte visste vad jag höll på med, ju mer jag tänkte på det ju mer insåg jag hur rätt hon hade. Varför hade jag gjort slut, vi hade ju haft det bra?!
Varför var jag ihop med någon annan när jag egentligen borde vara med mitt ex. FAN!
 
Jag och den blåögda kille höll ihop men en dag insåg jag att det inte funkade längre bara. 
 
Jag sa att det var slut, att jag hade blivit ihop med honom på fel basis. Att jag hade blivit ihop med honom för att slippa konfronteras med mitt ex. 
Han köpte det, ville att vi skulle fortsätta prata. Ham frågade om det var något han gjort fel, men jag sa som det var, att det inte var hans fel men mitt. Att det var hans hjärta på tågspåret. Att det var jag som fuckat upp allting och att han var den bästa killen, ihop med den sämsta tjejen. Jag vill bara säga till honom nu att han fortfarande förtjänar bra saker i sitt liv. Att jag inte vill honom något ont, jag är kall emot honom för jag kan aldrig gen honom det han vill ha. Det är inte hans fel. Det är mitt.