- På fyllan för två veckor sedan råkade jag byta namn på Instagram till.. Ett okej namn, hette pony89 innan. (Tjännajagär24)
 
Så när jag tänkte på det så kan jag ju slänga upp lite bilder därifrån. 
 
I skolan skulle vi göra en trikå(t)- tröja och trycka på tyg. Jag gjorde ett "gym"-set bestående av.. Ja ni ser ju på bilden. Wanna have a playdate?
 
 
En kväll drack jag nästan en hel öl, det blev en tidigt kväll för vi var så jävla trötta jag och min sääällis
 
Veckan innan modevisningen köttade och nålade jag sjukt mycket. Det värsta var att nålarna sprätte omkring och hamnade i nagelbanden, under nageln, överallt!
Så jag fick nog, tejpade på för att få ordning på't och ba fortsätta. 
 
 
Efter modevisningen (JA JAG SKA TA BILD PÅ KLÄDERNA, LUGN!!) fixade jag lite med min research/woorkbook. Viktigt så att man inte behöver stressa med den när man verkligen kommer att behöva den.
 
Efter all stress med modevisning och scheisse gick jag på Chalmersfest och drack i röda muggar. Ja, strecket i vid min tumme är vinlinjen förresten, det har jag lärt mig ifrån 9gag. 
 
Sistan helgen innan Linnea skulle flytta och skolan sluta för i år satte vi oss i en park när denna mannen kom ifrån ingenstans och själv för oss. 
Okul händelse under denna kvällen, en man typ över 40+ haffade tag i mig när jag var på väg ifrån toaletten och frågade om han fick umgås med mig, jag sa nej och sedan sprang jag iväg. 
 
Mer park! (Blev minisnorfull<3)
 
Dagen efter ville jag dö lite. Kaffet hånlog emot min huvudvärk.
Babybyxa gjord av mig, dom heter "little dreams" (Tehee)
 
Blev inkallad till provdag, vet inte om jag kommer in. Vi får se. #yoloandshit
 
 
Samma kväll skolan slutade gick jag på blueskväll med en annan kompis. Efter det gick vi och dansade till tre på natten. 
 
 
Och nu är jag hemma. 
Kollade igenom min garderob idag. Skulle verkligen inte ha gjort det. Känner mig nu smutsigare än smutsigast. Jag skäms när jag tittar in i mitt förflutna. För det är vad det är. Förflutet. Svunna tider. Fula kläder. 
Hur kan jag ens leva med mig själv när jag äger så mycket fula saker?!
 
JAG BORDE SKÄMMAS. Det ser ut som att en hora ifrån valfritt land äger min garerob. Så jävla illa är det. Awmigaaad. 
Okej, så jag har fått ytterligare en erfaranhet när det kommer till män. Jag har lovat mig själv att endast fokusera på mig själv i sommar, men ändå slinker dom in. Likt spindlar när man gläntar lite på dörren. På tal om det misstänker jag att min lägenhet är fylld utav små äckel i detta nu.
 
Hursomhelst. Jag tänkte att vi tillsammans skulle ta och analysera dessa männen tillsammans, så att vi vet vart vi har dom. Hur vi ska möta deras behov och om vi borde vara på våran vakt när vi ser dom. Gosh, jag skulle så kunna skriva en bok om ämnet relationer, om hur det inte alls slutar lyckligt. En "feelbadbok". 
 
Anyhow, vi börjar med första personen
 
 
Person nummer 1. 
  • Över 25
  • Har ett stadigt jobb
  • Kallar sig själv för feminist
  • Trendmedveten. 
So far so good. men vad som gömmer sig under ytan är nog inte lika bra. Det har inte bara hänt en gång, utan typ två ggr när vi har vart ute på samma ställe att han har blivit misstänksam och på sin vakt när det kommer till mig. Som att han inte velat ha mig i närheten riktigt. Först fattade jag inte alls vad detta handlade om och tänkte att jag antagligen var jävligt jobbig. 
 
Sen när vi har pratat över facebook har han vart jävligt otrevlig och verkligen dumförklarat mig för att sedan i andra sekunden sagt hur fin man är and such shit. Håll tankarna raka tjejer och killar. Om ni möter denna människan är han antingen en mästare på boken "The Game". Eller så är han verkligen manipulativ. 
Han vill trycka ner dig för att du ska känna dig förminskad, för att han är den enda som kan få dig att känna dig behövd. 
Ge dom inte vad dom vill ha. Ge inte efter. Om personen säger "Haha ja, du är ful idag". Då säger du "Kanske det, har en dålig kläddag. Skål". 
Reflektera sedan inte mer över det. För det är bara ett sätt att minimera dig som människa.
 
Person nummer 2. 
 
  • Också över 25
  • Fast jobb, men ledig för tillfället. 
  • Tycker om att göra andra illa. 
  • Punkare
  • Självgod, nästintill narcissistisk. 
 
När vi pratar med varandra gör han det klart för mig att jag inte vet ett skvatt. Han håller inne på all information och allt du säger är irrelevand. Oavsett om du vet mer om hästar, så vet han antaligen mer. 
Detta är vad jag tror är ett behöv av maktposition. Vad du ska göra i denna situationen är antingen att ta diskussionen så att människan håller käft, frågar så mycket du kan om källa till allt personen slänger ur sig och du ska bli quing (Queen+King) över fanskapet. 
Han berättade en gång om hur han gillar att göra folk obekväma. Med flit. Människor som gör detta är verkligen ingen jag vill ha omkring mig. Det vill inte ni heller. 
 
Ni ser vad jag har att göra med. Whatever. Nu ska jag gå och dunka huvudet i väggen.