Det känns lite som att jag har strejkat ifrån livet på senaste, jag har petat undan räkningar, lämnat tvätt i torktumlaren, låtit bli att damsuga osv.
 
Jag har bara struntat i allting. Man kanske kan säga att det har vart som en mental semester, nu har jag gjort allt det där och är väl typ tillbaka. 
Jag tror att jag har fastnat vid Sex and the City också förresten. Igen. 
 
Jag lämnar er här så länge, jag kommer tillbaka snart. Ni vet ju att det är midsommar imorgon och min plan är att vara full fram tills det inte är midsommar längre.
 
Jag kommer ihåg en midsmmar jag firade för två- tre år sedan, vi åkte hem till en kompis utanför Stockholm. Det var verkligen hur fint somhelst med klippor överallt och gamla hus. Ett litet sommarställe. Åååh... aja, hej så länge! 
 
 
 
 
Nu har jag suttit i tre minuter och funderat över vad jag ska skriva. Men jag kommer inte på något så jag skriver en massa nonsens istället, lite som en ice breaker (det är ett engelskt ord, ska alltså vara "särskrivning"). Det blir bra va?
 
Jag tror inte att någon av er har missat att Isabel Marant ska vara "gästis" hos H&M det närmsta som kommer. 
 
Jag har inte så speciell koll på Marant, jag har mina favoriter och man kan inte gilla alla. Frankly I don't give a damn about her. 
Det enda jag kan tänka på när det kommer till gästdesigners hos H&M är att jag ångrar att jag inte köpte en Jimmy Choo- väska ifrån tiden då modehuset gästade. 
Fyfan, ligger och tänker på det om kvällarna. Vilka vapendragare vi skulle vara. Nu sitter jag med en jävla "stand- in" istället. 
 
Som den nyblivna nerd jag har blivit så tänkte jag att vi kan kolla in alla föregående gästdesigners. Marnis video gjordes förövrigt utav Sofia Coppola. 
 
Här har vi del 1: 
 
 
Aaaand here's the second: 
 
 
 
Medans jag går och lägger mig kan ni ju titta på det där, knock y' aself out! 
Min andra pojkvän hittade jag också på internet. Jag var väl singel i ett tag efter att ha vart ihop med ett mongo. men under hela tiden pratade jag med denna nya killen. Sedan "fick vi känslor för varandra", blev typ ihop och sedan hälsade han på mig. 
Han var inte alls som jag hade föreställt mig. På bilderna vi hade bytt över internet såg han längre ut. Jag ska inte ranta på om längd, eftersom att jag inte är så lång själv. Dock har jag mina kriterier som måste uppfyllas för att jag ska bli nöjd med en man. Alltså när jag tänker efter så är dom oförskämt många. Dock har jag dom för mig själv också, men det kan vi ta upp senare. 
 
Han var alltså inte så lång, han var typ min längt. Jag kände mig lite lurad, men jag tänkte att utseende är inte allt. Boy was I wrong. Han hälsade på mig runt jul och stannade över nyår. Vi låg mest i min säng.. *Pinsam tystnad*
 
Återigen var mina föräldrar fly föbannade över mitt val utav pojkvän, det blev inte bättre av att han ville bli musiker och inte ens kunde ta en ren ton utan lät som en skadeskjuten älg. 
Detta förhållandet slet itu mig väldigt psykiskt eftersom att han var självmordsbenägen och kunde ringa till mig mitt i natten och hota med att ta sitt liv.
Jag mådde inte alls bra under tiden jag var tillsammans med denna killen, suprise. Jag kunde liksom inte säga till någon att han höll på såhär för det var ju typ skämmigt. 
En dag fick jag nog och gjorde slut på det hela.
 
Jag var rädd för att han skulle ringa till mig en natt och hota med att nu var det på riktigt, nu tar han livet av sig. Men det gjorde han aldrig. 
Han ringde till mig full någon gång, när han hade hittat någon ny. När det var slut emellan dom. Så höll det på ett bra tag tills jag bad honom radera mitt nummer. 
Vilket han gjorde, jag hörde inte av honom något mer efter det.