Alltså de här med att personer på sistone sagt "säg inte att det har varit något mellan oss". När jag var yngre tyckte jag det var roligt att smussla med relationer och hemligheter sådär.
 
Men nu i vuxen ålder känner jag att jag inte kan göra så emot mig själv. Att jag inte är snäll emot mig själv när jag tillåter att folk inte vill att andra ska veta om mig. Det gör mig ledsen helt enkelt. Plus att det är respektlöst. Jag är väl för fan inte något jävla smuts man ska skämmas för. Kom igen! 
 
Första gången det hände var när jag träffade mitt ex lite casual. Jag ville bara veta hur det var med honom helt enkelt. (Tihi, fel av mig)
När vi ses säger han att om jag vill träffa hans nya flickvän får jag absolut inte säga att vi har vart ihop. Hm okej, då borde vi kanske egentligen inte ha mötts upp.. Alls?
Det är typ min tanke som slår mig. Visst att jag inte behöver stå och dra referenser till den tiden när vi var ihop eftersom det är irrelevant och onödigt. Men vad är det annars för fel att säga det, skulle hon inte vilja vara min vän isåfall?
Skulle hon hälla bensin över mig och fjutta på mig för att jag har "råkat" vara ihop med samma person för miljoner år sedan?
Okay fine, jag säger inget.
 
Andra gången var dock väldigt komplicerad, vilket det fortfarande är. 
Ni förstår, jag har hittat en ny vän. Också igenom ett ex. Till en början trodde vi att vi kanske ville vara ihop, vilket jag egentligen inte kände att jag ville. Han kände samma sak, plus att hans ex i sin tur fortfarande gillade honom. Men han gillar någon annan och försökte gå vidare helt enkelt. Jag ville bara bli fri. However rann det ut i sanden eftersom att vi inte vill vara med varandra på det sättet. Nu är vi väldigt bra vänner vilket jag verkligen upskattar eftersom att han är en väldigt fin människa. Som mina andra vänner också är. 
Men där var det också frasen "Säg inte till henne att vi har strulat". Och eftersom att hela grejen är komplicerad och jag verkligen inte vill göra henne ledsen för hon är rolig och rar. Jag hoppas han hittar rätt en dag. 
 
 
Vad skillnaden är mellan exet och den nya kompisen är att jag och exet ändå hängde ihop ett tag. Typ två år och det skulle vara svårt att dölja. Jag och min nya kompis strulade EN gång, plus att vi har noll historia eftersom att vi bara känt varandra i några månader. 
 

Kommentera

Publiceras ej