Det är egentligen sjukt hur jag har blivit helt övertygad om att jag inte kan vara på egen hand. Att jag måste ha någon för att bli bekräftad liksom.

För en månad sedan fick jag det jag velat ha i ett år. Men det känns inte som att jag behöver det nu?

Det är många faktorer som spelar roll i fallet men just min anledning till att jag inte kan ta det längre är för att jag inte tror på det längre. Jag vill inte helt enkelt.
I vanlig ordning skulle jag fortfarande ligga på golvet och krama en kudde för att ha ett substitut för en riktig person. Vilket jag inte gör, jag går vidare. Tänker; "jaha, vad tomt det känns och vad konstigt allt blev nu då".

Så luddigt det blev, jag pratar såklart om känslor och män och att jag inte bryr mig längre, för jag vill inte vara en flickvän till någon. Inte ens till den jag trodde jag ville vara med som allra mest i hela världen.
Så jag funderar på vad som har hänt med mig egentligen?

Har min illusion om lyckliga slut och riddare på vita springare krossats en gång för mycket?
Jomen det har den nog. Absolut, jag är inte rädd för att vara ensam något mer. Jag vet att jag klara mig själv, ingen bekräftelse behövs.
Mina vänner jagar kärlek som att det gällde liv eller död och missar allt annat.

Jag känner så. Jag har missat en massa för att jag har jagat något som inte ens finns.
Alla mina strategier och teorier betyder ingenting längre för dom är inte på riktigt. En man som älskar är inte på riktigt. Män är alltid emellan känslor, det är kvinnor också.

Män är inte från Mars och kvinnor är inte ifrån Venus. Vi är alla ifrån Pluto. (Ni ser metaforen i Pluto va?)

Nu ska jag avsluta. Hej så länge.

Idag får jag besök utav en kompis och eftersom att jag är värst i världen på att hålla iordning en lägenhet på 27 kvadrat så måste jag städa nu, plus att mitt brandlarm måste byta batteri. Sedan ringde dom från jobbet, vilket jag råkade dodga. Så nu förlorade jag pengar.
Jag är snurrig och har inte ätit ordentligt på tre- fyra.. nej vänta. Haha silly me. Jag har inte ätit ordentligt på TRE MÅNADER!!
Och jag måste verkligen rensa min dator, den har liksom aldrig uppdaterats. Aldrig. Den är på 10.5 
Ni andra är väl på 10.8?
Fucking proxy. 
 
Själv är jag numera en riktig 2.0
Skojar inte. Det har hänt något med mig. Nej, jag är inte hög. Jag är trött.