HAH, äntligen har jag hittat en utav mina favvovideosar på youtube. Den påminner så om mjukporr ifrån 70-talet och det älskar vi ju?
70-talet alltså, inte mjukporr. 
 
 
 
 
HEIDI MONTAG! :DDD
 
Imorgon är det även Halloween, är ni rädda?
 
Förra året vid den här tiden var jag på väg hem eftersom att jag bodde uppe i Hudiksvall. Det var inte roligt i Hudik så jag flyttade hem igen. Hela vägen ner till iallafall Stockholm lyssnade jag på The Knife. Fast typ vid Uppsala fick en tant en hjärtattack på bussen så att ambulansen fick komma och hämta henne, stackars lilla damen. Hoppas det gick bra.. Sitter jag och tänker ett år efteråt. What kind of a human AM I?!
 
Nu vet jag inte mer, hej så länge. Back to twitter!
BERLIN!!!
 
 
Jag ska fira Berlin i nyår. Hur fräckt är inte det, så jävla fräck så att jag skriver fel och kastar om meningen åt helvete. Såklart ska jag fira nyår i Berlin, med fina människor.
Jag vet att jag redan har vart i Berlin ca 2 ggr under ett halvår och att jag tänkte att det kanske var för mycket att åka dit en gång till innan 2013 ens har börjat och det här året har självantänt och dött. 
Så vad är inte tusen gånger bättre än att avsluta och starta ett år med att fira in det i bästa staden där typ allt och inget händer.
 
FUUUUUUUUUUCK YEEEEEEEEAAAAAAAH!!!!
 
Och i skolan då?
Jodå, den går.. ZzzZzZzZzZz