För två vintrar sedan låg jag hemma i min säng och var fruktansvärt hjärtekrossad, jag hade gjort slut med mitt ex, var ledsen och förvirrad. Jag minns hur jag stod i inne på toaletten i mitt hus på folkhögskolan.
Det var nyår, men det kunde likaväl ha kvittat om det hade vart domedagen, jag var bara så fruktansvärt ledsen. Jag minns hur jag bara stod och tittade på mig själv i spegeln och inte kunde röra på mig. 
 
På kvällen skulle vi spela några låtar till ett musikspel och istället för att få upp originalet fick vi upp detta coverbandet. VSQ. 
När jag kom hem dagen efter sökte jag på spotify och fann denna covern på en utav världens finaste låtar och mitt hjärta lättade iallafall lite. 
Idag har det inte vart någon vidare rolig dag. Alltså i den bemärkelsen att jag inte har gjort något roligt, förutom att ha handlat nya prylar till läggan.
Fatta hur mycket det är man ska ha, ska bli så kul och pirrigt! 
Annars så är denna veckan är faktiskt lite på paus. För min egna del vilket är skönt, men efter förra veckan vägrar min kropp annat än att sova, sova, sova. 
Sedan den här sommaren. Alltså jag vet inte. Inte den bästa peaken i mitt liv kan jag ju känna nu. Den har vart ganska så värdekass. Hela 2012 har vart det. 
 
Jag bestämmer alltså nu att jag skiter i det här året, jag ska gå in i ett stadium där jag skiter i tid och rum. Fast är typ redan där, vet knappt vad det är för dag idag. 
 
Kan ni snälla säga åt mig att sluta gnälla, känns inte som att jag gör annat. Kommer in här, gnäller, ber er att dra åt helvete. Vinkar lite snällt och går i ide. Fan vad kassa ni är. Jag är ju här för att peppa er, inte dra ned er i deppträsket. Nu ska jag göra detta, peppa er. 
 
Så skärp er, skärp mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
Inatt hade jag en så jobbig dröm som verkligen bara sitter fast i huvudet. Jag vet inte om det har att göra med allt som hänt de senaste månaderna som kroppen snappar upp först nu och bearbetar. 
Isåfall får det vara. 
 
På tal om det, jag tänkte sätta mig och kolla på Insidious, men sedan kom jag på att jag redan sover dåligt på nätterna. Det får bli senare, igen.
 
Nu tittar vi på snygga modeller ifrån 80-90-talet! 
 
 
Önskar att jag hade något sånthär som jag kunde strutta runt i. Skulle känna mig fin och fab på en och samma gång! 
 
 
Lite pastell please?