Första veckan i skolan har vart fruktansvärt rolig måste jag säga. Det har nog aldrig vart så befriande att börja skolan om jag ska vara ärlig. Kanske för att jag vet att jag vill det här så mycket själv. Men det vet ni ju redan. 
 
Idag städar jag annars, och sitter i min stjärndräkt. Önskar bara att den var rosa också så att jag hade kunnat leka sjöstjärna. 
Jag skulle våga gå så långt att säga att jag har ett jälva flyt just nu! 
 
 
Bättre flyt än den här grabben, WHAT UP?! 
Ååh, jag har ätit för dåligt i ca två veckors tid. Typ godis till middag. Mogen brud liksom. Så nu tänkte jag att jag skulle "rena" kroppen och bara dricka te. Såntdär detox-te ni vet som smakar hästskit.

Jag tror att det ska vara bra för kroppen. Fatta hur ren inom mig jag kommer att vara efter det eller?
Vitare än en oskuld.

Sedan har jag plöjt igenom Sex and the City, så nu vet jag inte vad jag ska kolla på. Om ett tag lär det inte bli så mycket serier eftersom skolarbeten kommer att ta över mitt liv, men på helgerna måste jag ju sysselsätta mig med något. (Förutom mina powerwalks som består utav att jag går och tjuvröker snarare än tränar)
Det finns ingen som matar mig. Det fanns det inte innan heller egentligen. Så nu kan man säga att det inte finns någon som påminner mig!

I skolan har vi börjat med grupparbeten. Ni vet dom där för att "bonda" bättre och jag måste erkänna att jag är fett bra på skiten. Inte för att jag säger att jag skulle kunna bli en bra teamledare, eller vänta. Det säger jag visst. Jag skull bli kong på skiten!

Fan signa upp mig som nästa ledare inom något. I've got what you need. *Spanking my sassy ass*
Okej, förlåt, nu blev det out of topic.
Som sagt håller vi på med ett grupparbete där vi har blivit tilldelade en ram och ståltråd. Vi har ganska så bra idéer men det är ju det här med att visionen ska stämma överens med verkligheten. Det ska ju funka i praktiken.

Jag gillar min skola, den är väldigt stor och ligger på ett perfekt ställe.
Sedan är jag lite trött också. Därför som jag inte skriver sammanhängande, eller inte alls. Det är alltid så med nya jobb, nya skolor och nya människor. Man blir så sjukt trött av att vara med om allt. Jag ska nu gå och ta en alvedon. TJööölich!
 
 
 
Fancy pic of the day också!